hockey-LIVE

SZĽH spustil predaj vstupeniek na februárový dvojzápas s Nemeckom vo Zvolene

pripravaSlovenský zväz ľadového hokeja spustil predaj vstupeniek na dva prípravné zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie s Nemeckom, ktoré sa uskutočnia v stredu 7. a vo štvrtok 8. februára na zimnom štadióne vo Zvolene. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal už od 10 eur na jeden duel. V ponuke opäť nechýbajú ani exkluzívne vstupenky na Zlatý Bažant Tour.

Po úspešnom decembrovom vystúpení na Vianočnom Kaufland Cupe v Bratislave čaká slovenských reprezentantov vo februári prvá medzinárodná previerka v novom kalendárnom roku. Podobne ako vlani, aj tentoraz vo februárovom termíne privítajú na domácej pôde výber Nemecka. 

Slováci nastúpili pred rokom v dvoch prípravných dueloch proti Nemcom pred vypredaným hľadiskom na východe republiky v Michalovciach a Košiciach. V roku 2024 vyzvú nemeckých hokejistov v strede krajiny vo Zvolene. Pod Pustým hradom sa predstaví seniorský národný tím po viac ako dvoch desaťročiach. Oba zápasy majú úvodné buly naplánované na 18.00. 

Vstupenky do sektorov A1 – A3 a B1 – B3 sú k dispozícii za 15 eur na zápas, do sektoru D na sedenie za bránkou za 12 eur. Vstupenky na státie do sektorov C a D sa predávajú za 10 eur. Lístok pre imobilných fanúšikov so sprievodom stojí dovedna 5 eur. V ponuke opäť nechýba ani exkluzívna vstupenka Zlatý Bažant Tour v hodnote 299 eur, v predaji sú aj VIP vstupenky za 99 eur. 

Počet vstupeniek Zlatý Bažant Tour je limitovaný na 10 kusov na zápas. Vďaka nim môže verejnosť exkluzívne nahliadnuť do predzápasovej prípravy reprezentantov. Lístok zahŕňa hodinovú komentovanú prehliadku šatne a sprievodných priestorov vrátane striedačky, možnosť stretnutia s hlavným trénerom Craigom Ramsaym v predzápasovej atmosfére, pohľad na rozcvičku národného tímu, príležitosť ťuknúť si s hráčmi pri nástupe na rozkorčuľovanie, podpísaný reprezentačný dres aktuálnym výberom, VIP vstupenku s neobmedzenou konzumáciou a možnosťou sledovať duel v obkolesení hokejových osobností z najlepších miest v aréne a tiež darček od Zlatého Bažanta, partnera SZĽH a celej tour. 

VSTUPENKY NA ZÁPASY S NEMECKOM

PROGRAM PRÍPRAVNÉHO DVOJZÁPASU VO ZVOLENE

STREDA 7. FEBRUÁRA
18.00 Slovensko – Nemecko

ŠTVRTOK 8. FEBRUÁRA
18.00 Slovensko - Nemecko

Informácie k predaju vstupeniek na februárový prípravný dvojzápas:
- predaj obmedzený na max. 4 lístky na jeden email cez www.ticketportal.sk
- v kamennej predajni max. počet lístkov na osobu sú 4 lístky
- deti do 6 rokov majú bezplatný vstup bez nároku na miesto
- držitelia preukazov ISIC, ITIC a EURO26 majú nárok na zľavu zo vstupného vo výške 20% po preukázaní sa príslušným preukazom
- štadión sa otvára vždy 1 hodinu pred začiatkom zápasu

MAPA HĽADISKA

Mapa hľadiska

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 11.1.2024 12:10