MS 2021

Hokejový šampionát 2021 podľa stávkových kancelárií

FanúšikoviaVýznamným sviatkom pre všetkých fanúšikov hokeja sú práve Majstrovstvá sveta, ktoré sa konajú každoročne. Mnohé stávkové kancelárie si to veľmi dobre uvedomujú, preto si ich marketingové oddelenia pre svojich klientov pripravili zaujímavé bonusovo nabité akcie. Mnohé bonusy sú zamerané priamo na vstupné bonusy alebo na konkrétne zápasy turnaja, vďaka ktorým môžu tipujúci získať atraktívnejšie výhry. Alebo druhou možnosťou sú tzv. live stávky bez rizika za zvýhodnených podmienok.

Vyššie vstupné bonusy

Určite v každej stávkovej kancelárii púta veľkú pozornosť tipovanie na hokejových majstrovstvách sveta a to je ideálna príležitosť na pritiahnutie nových klientov. V spoločnosti SYNOT TIP patrí medzi najlákavejšie novinky aj ich navýšený vstupný bonus, ktorý zaznamenal nárast o celých 100 percent, keď sa z pôvodných 5-tisíc eur dostal na rovných 10-tisíc eur. Po úspešnej registrácii je potrebné do prvých desiatich dní od spustenia účtu, uskutočniť svoj úvodný vklad. Podľa výšky tohto vkladu následne dostanete rovnakú sumu od stávkovej kancelárie. A to až do limitu 10-tisíc eur. Skôr ako odmena pristane na účte, je potrebné pretipovať šesťnásobok vášho prvého vkladu. Tikety potrebujú mať kurz 2,10 a viac s aspoň troma udalosťami (každá z nich s kurzom 1,25 a viac). Každá stávková kancelária má svoje špecifické vstupné bonusy a konkrétne podmienky sú dostupné na ich webových stránkach.

Až o 30% vyššie výhry!

Zamerajte sa na zápasy hokejového šampionátu, zostavte z nich tiket podľa seba a vyhrajte viac peňazí v prípade úspechu. Ak si stavíte na ifortuna.sk s minimálne troma udalosťami, z ktorých aspoň jedna sa bude týkať MS v hokeji a zároveň celkový kurz tiketu bude na úrovni 3,00 a vyššie, navýši sa vám prípadný zisk až o celých 30 percent. Nezabúdajte však na to, že každá z jednotlivých udalostí musí byť v kurze 1,30 a viac.

Pokiaľ splníte tieto jednoduché podmienky, pri vašej stávke sa zobrazí nápis: „Hokej + 30%“. Potom už len sledujete, či sa vaše predpovede splnia a užijete si výhru alebo nie. Každý deň tak môžete na dané špeciálne stávky minúť až celých 50 eur. Bonusová akcia trvá počas celého priebehu svetového šampionátu, teda v termíne od 21. mája až do 6. júna. V tento dátum spoznáme nových majstrov sveta pre rok 2021, ktorí nahradia úradujúcich Fínov po dvoch rokoch.

 

LIVE stáva bez rizika prehry

Obľúbené LIVE stávky sú tiež zaujímavé počas hokejových majstrovstiev. Stačí si počas akéhokoľvek herného dňa našej slovenskej reprezentácie na MS 2021 a počas dní vyraďovacej časti šampionátu nabiť svoje herné konto na ifortuna.sk minimálne vo výške 10 eur. Odmenou pre vás je LIVE stávka bez rizika v hodnote krásnych 5 eur. Každodenne môžete získať maximálne jednu takúto LIVE stávku bez rizika. Po spočítaní všetkých herných dní, si viete takýmto spôsobom prísť na pekných 10 bezrizikových LIVE stávok, a to každá v hodnote 5 eur. LIVE bonus je pripísaný automaticky a na jeho využitie máte presne až 24 hodín. Kurz na samotnej bezrizikovej LIVE stávke musí byť v minimálnej hodnote 1,2.

 

Milióny na ľade a Hokejový Tipbank

Hra s názvom Milióny na ľade predvedie vaše tipovacie zručnosti v kvíze na webe ďalšej stávkovej kancelárie Tipsport. Pozostáva z celkovo 15 kôl, pričom každé kolo má dve časti. V prvom kole tipujete presné výsledky hokejových zápasov a v druhom kole stavíte na vybrané udalosti. Pri každej otázke máte na výber tri možnosti označené a), b), c). Pri vypĺňaní sa stretnete aj s funkciou žolíka, ktorého musíte priradiť ku ktorejkoľvek odpovedi. Žolík v prípade správnej odpovede, zdvojnásobí počet získaných bodov. Vaše odpovede smiete meniť vždy do začiatku prvého zápasu aktuálneho kola. Najlepší hráč každého kola zinkasuje až 160 000 Netov (100 Net = 1€).

Ďalšia hra od Tipsportu Hokejový Tipbank dáva všetkým hráčom na začiatku rovnaký rozpočet (12 eur). Ich úlohou je ho navýšiť na čo najvyššiu úroveň pomocou správnych tipom zo zápasov hokejových MS. Celkový víťaz celej súťaže berie výhru vo výške 56 400 Netov, a na ďalších tisíc hráčov v poradí takisto čakajú ceny.

 

Voľné stávky pre všetkých

Bonus v podobe voľnej stávky vo výške 5 eur, môžete získať v každý hrací deň hokejového šampionátu. Dohromady si svojou aktivitou viete vystávkovať až 100 eur (20 dní x 5 eur). Tie môžete následne pretaviť do ešte krajších výhier. Pretipovaná suma počas jedného dňa je kumulatívna a neprenáša sa do ďalšieho dňa. Udalosti potrebné pre získanie tejto voľnej stávky, nemusia byť len z kurzovej ponuky hokejových majstrovstiev sveta. K dispozícii je celá ponuka zápasov. Pri míňaní voľnej stávky je potrebné, aby mal tiket vždy aspoň päť udalostí s celkovým kurzom 5,00 a viac. Limit na zužitkovanie každej je 14 dní.

 

Množstvo hokejových maratónov

V ponuke spoločnosti Fortuna sú aj ďalšie špeciálne akcie, pokiaľ by spomínaný 30 percentného plus a LIVE stávky bez rizika boli nepostačujúce. Akcia s názvom Hokejový maratón, ponúka súťaž o 140 cien až pre 140 výhercov v celkovej sume 30-tisíc eur. Pointou tohto hokejového maratónu je tipovanie na dennej báze v súlade s predpísanými podmienkami. Pre zaujímavosť, prvých desať cien má hodnotu tisíc eur.

Tipovacia súťaž pre klientov stávkovej spoločnosti SYNOT TIP, v ktorej maratónsky systém započítava kurzy aspoň na úrovni 2,10 a počíta s minimálnym vkladom vo výške päť eur. Súťaž uzná všetky predzápasové a LIVE stávky bez ohľadu na to, či sú víťazné alebo nie. Dôležité je len aby boli podané. Predčasne vyplatené tikety alebo tie stornované, systém z maratónu vylúči, preto môžete týmto spôsobom prísť o šancu získať podiel z hlavnej výhry. Tento tipovací maratón síce vznikol pri príležitosti MS v hokeji 2021, ale udalosti, ktoré podáte na tikety, sa nemusia týkať výlučne tohto turnaja. Je skvelé, že k dispozícii je celá kurzová ponuka.  Pre všetkých tipujúcich, ktorí túto súťaž dotiahnu do konca, čaká v cieli odmena vo výške 15-tisíc eur. Tú si rovnomerne rozdelia úspešní maratónci. Odmeny im budú pripísané do 24 hodín vo forme Benefit bodov.

 

Na záver

Sprievodné akcie mnohých stávkových kancelárií toho ponúkajú skutočne viac než dosť a bolo by škoda ich nevyužiť. A tiež by bola škoda, keby ste sa práve teraz nepridali do ľubovoľnej komunity tipérov. Pokiaľ ešte nemáte svoj účet, zaregistrujte sa vo svojej obľúbenej spoločnosti a čerpajte nielen výhody k blížiacim sa MS, ale aj iné bonusy.

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 11.6.2021 07:07