Kaufland Cup

SZĽH spustil predaj lístkov na Kaufland Cup v Žiline, na slovenské zápasy od 7 eur

fanusikoviaSlovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) spúšťa predaj vstupeniek na Kaufland Cup 2022, ktorý sa uskutoční v termíne 5. až 7. mája 2022 v Žiline. Lístky na oba slovenské zápasy proti Nórsku a Francúzsku sú k dispozícii od 7 eur na státie, respektíve od 13 eur na sedenie. SZĽH ponúka fanúšikom aj možnosť kúpy celoturnajovej permanentky na státie či sedenie v cenovej relácii od 13 do 28 eur. Všetky druhy vstupeniek zakúpite v sieti Ticketportal.

Zverenci trénera Craiga Ramsayho nastúpia na tradičnom domácom podujatí vo štvrtok 5. mája od 18.00 proti Nórsku, následne v sobotu 7. mája od 16.00 v poslednom prípravnom vystúpení pred štartom svetového šampionátu proti Francúzsku. Cena lístka na jeden zápas na státie je 7 eur, v sektoroch na sedenie F, E, D 13 eur a v sektoroch A, B, C, G, H, I a K 15 eur. Zdravotne znevýhodnené osoby na vozíčku majú vstup zdarma, cena vstupenky pre sprievod je 6 eur. Na piatkový duel medzi Francúzskom a Nórskom bude platiť jednotné vstupné 7 eur. Pre osoby na vozíčku platí voľný vstup, pre doprovod zvýhodnená suma 6 eur.

Slovenský zväz ľadového hokeja ponúka záujemcom o účasť na všetkých troch stretnutiach v rámci Kaufland Cupu 2022 aj možnosť kúpy celoturnajovej permanentky. Jej cena na státie je 13 eur, na sedenie v sektoroch F, E, D 25 eur a rovnako na sedenie s lepším výhľadom na ľadovú plochu v sektoroch A, B, C, G, H, I a K dovedna 28 eur. Všetky druhy lístkov sú k dispozícii v sieti Ticketportal. Fanúšikovia si ich môžu zakúpiť nielen v online pokladni, ale tiež v kamenných predajniach spoločnosti po celom Slovensku. Vo štvrtok aj v sobotu budú lístky – v prípade, že sa skôr nevypredajú – dostupné aj v pokladni zimného štadióna. 

„Sme veľmi radi, že po dvoch rokoch pandémie môžeme zorganizovať Kaufland Cup opäť aj s fanúšikmi na tribúnach. Nedávne prípravné zápasy našich hokejistov s Českom naznačili obrovský záujem verejnosti o účasť na reprezentačných zápasoch. Duely v Spišskej Novej Vsi aj v Trenčíne sprevádzala skvelá atmosféra vypredaných zimných štadiónov. Veríme, že rovnaká zavládne aj v Žiline, kde čakajú slovenskú reprezentáciu v rámci Kaufland Cupu posledné dva prípravné zápasy pred odletom na majstrovstvá sveta do Fínska,“ povedal na margo spusteného predaja vstupeniek riaditeľ Marketingu SZĽH Miloš Lalka.

Kaufland Cup je tradičný domáci turnaj, ktorý slúži slovenskej hokejovej reprezentácii na konfrontáciu s medzinárodnými súpermi v rámci každoročnej prípravy na sezónny vrchol – majstrovstvá sveta. Názov po spoločnosti Kaufland, generálnom partnerovi slovenského hokeja, nesie od roku 2019. Slovenskí hokejisti pod vedením trénera Craiga Ramsayho dosiaľ ovládli oba ročníky v rokoch 2019 a 2020. Vlani sa pre pandémiu koronavírusu a cestovné obmedzenia nepodarilo zorganizovať plnohodnotný turnaj, v rámci náhradného projektu Kaufland Challenge si tak Slováci zmerali sily v prípravnom dvojzápase s Lotyšskom.

VSTUPENKY NA KAUFLAND CUP 2022 V ŽILINE SI ZAKÚPITE V SIETI TICKETPORTAL NA TOMTO ODKAZE

PROGRAM KAUFLAND CUPU 2022 V ŽILINE

ŠTVRTOK 5. MÁJA

18.00 Slovensko – Nórsko

PIATOK 6. MÁJA

18.00 Nórsko – Francúzsko

SOBOTA 7. MÁJA

16.00 Slovensko – Francúzsko  

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 29.4.2022 07:10