Iba čísla a písmená
Musí mať aspoň 6 znakov
Musí mať aspoň 6 znakov
Neplatný e-mail
Hlavné menu

Tipsport Liga 18/19

# Tím Body
1.Zvolen56
2.Košice52
3.Nové Zámky46
4.Poprad44
5.B.Bystrica42
6.Nitra37
7.Trenčín35
8.Lipt. Mikuláš29
9.Detva29
10.Budapešť28
11.Miškovec28
12.Žilina23
13.SR 20x1
x - nedostane sa do playoff

Swiss Ice Hockey Challenge 2018

# Tím Body
1.Slovensko0
2.Švajčiarsko0
3.Rakúsko0
4.Rusko0

Nemecký pohár 2018

# Tím Body
1.Rusko8
2.Švajčiarsko5
3.Slovensko3
4.Nemecko2
Ochrana osobných údajov

Ochranu osobných údajov na našom portále berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje o Vás uchovávame?

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne pri registrácii alebo úprave profilu. Konkrétne pracujeme s týmito údajmi: užívateľské meno, e-mail, obľúbený tím.

Ak chcete vedieť, ktoré údaje konkrétne uchovávame o vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Na čo tieto informácie využívame?

Všetky údaje nám slúžia k tomu, aby Vaše prezeranie portálu bolo čo najjednoduchšie. Jedná sa hlavne o tieto činnosti:

  • na odosielanie noviniek e-mailom
  • na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod.
  • na zlepšenie portálu
  • na personalizovanie portálu, aby sme Vám ponúkali iba tie informácie, ktoré Vás zaujímajú
Údaje neposkytujeme tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám.

Odstránenie údajov

Nad svojimi údajmi máte plnú kontrolu a tak, ak si ich neželáte s nami zdieľať, môžete si ich jednoducho vo svojom profile odstrániť, prípadne v nastaveniach vypnúť prijímanie upozorňujúcich e-mailov.

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Všetky zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov budú uverejnené na tejto stránke.
Tieto podmienky sú platné od 16.5.2018.

Kontakt

V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete .

Tipsport Liga 18/19

# Tím Body
1.Zvolen56
2.Košice52
3.Nové Zámky46
4.Poprad44
5.B.Bystrica42
6.Nitra37
7.Trenčín35
8.Lipt. Mikuláš29
9.Detva29
10.Budapešť28
11.Miškovec28
12.Žilina23
13.SR 20x1
x - nedostane sa do playoff

Swiss Ice Hockey Challenge 2018

# Tím Body
1.Slovensko0
2.Švajčiarsko0
3.Rakúsko0
4.Rusko0

Nemecký pohár 2018

# Tím Body
1.Rusko8
2.Švajčiarsko5
3.Slovensko3
4.Nemecko2