hockey-LIVE

Tipy pre fanúšikov hokejových stávok

Hokej je obľúbenou hrou, najmä medzi fanúšikmi tipovania. Slovensko je krajinou, kde je hokej druhým najpopulárnejším kolektívnym športom po futbale. Ak ste fanúšikom a poznáte konkrétnu ligu alebo tím, môžeme vám ponúknuť niekoľko cenných rád.

Morálka

Dôležitá je morálka tímu. Keď tímu prepadne kríza, morálka hráčov môže ovplyvniť výsledky. Ak máte prehľad o všetkých faktoroch ako zostava, forma, motivácia, prostredie, zranenia, brankári, rozhodcovia a diváci, môžete sa pozrieť na hokejovú udalosť z nadhľadu. Skontrolujte si aj kurzy rôznych stávkových spoločností a porovnajte ich. Niekedy sú kurzy nízke pre outsiderov, ktorí môžu predstavovať vyššiu hodnotu. Skúste šťastie a vyskúšajte aj etipos bonus, ktorú v tejto sfére odporúčame ako novinku.

Prostredie

Prostredie je ďalším faktorom. Pri veľkých turnajoch hrá prostredie úlohu iba pre domáci tím, ale v ligách je to variabilnejšie. Skúste sledovať správanie tímov po zmene prostredia. Rovnako si všimnite, či niektoré kluby menia veľkosť ľadovej plochy. Tieto faktory môžu mať vplyv na výsledok zápasu.

Zostava

Poznáte zostavu tímu? Je dôležité mať prehľad o hráčoch vášho tímu, ktorý sa objavia vo vašej stávke. Pozorne sledujte zranenia hráčov, ktoré sa môžu náhle vyskytnúť. Oficiálne stránky klubov a blogy o zraneniach hráčov môžu byť užitočné.

Séria

Nesledujto slepo sériu. Ak tím odohral dlhú sériu remíz, neznamená to, že nasledujúci zápas skončí remízou. Skôr je pravdepodobné, že takýto výsledok je podhodnotený. Systém Martingale nie je odporúčaný, keďže môže mať negatívny vplyv na váš bankový účet.

zdroj: Unsplash

Hendikepy

Pri hendikepových stávkach sa zohľadňuje rozdiel v kvalite medzi dvoma súpermi. Napríklad, ak je jeden tím podstatne silnejší ako ten druhý, môže sa použiť hendikep na vyváženie šancí a zlepšenie kurzov. Pri hokeji sa najčastejšie používajú hendikepy 1,5 gólu, čo znamená, že silnejší tím musí vyhrať zápas minimálne o 2 góly, aby sa stávka naňho vyplatila.

Hendikepové stávky majú svoje výhody. Okrem zlepšenia kurzov vám umožňujú zvýšiť vzrušenie počas zápasu. Ak si vyberiete hendikep na favorita, budete sa zaujímať o každý gól navyše, ktorý pridá, a budete fandiť, aby dosiahol rozdiel minimálne 2 góly. Naopak, ak sa rozhodnete pre hendikep na outsidera, budete veriť, že dokáže udržať tesný rozdiel, čo vám môže priniesť vzrušujúce momenty.

Pri výbere hendikepu je dôležité zohľadniť nielen silu tímov, ale aj ich herný štýl a aktuálnu formu. Niektoré tímy sú známe svojou ofenzívnou hrou a schopnosťou dosahovať veľký počet gólov, čo môže podporiť stávku na favorita s hendikepom. Na druhej strane, tímy so silnou defenzívou a skúsenými brankármi môžu byť výhodou pri stávke na outsidera s hendikepom.

Výhoda hendikepových stávok spočíva aj v tom, že nemusíte predikovať výsledok samotného zápasu. Aj keď váš tím prehrá, môžete stále vyhrať svoju stávku, ak dokáže udržať rozdiel v skóre dostatočne nízky. To vám poskytuje väčšiu flexibilitu pri tipovaní a môže byť atraktívne pre fanúšikov, ktorí majú radšej istotu a menšie riziko.

Nech už sa rozhodnete pre hendikepovú stávku alebo iný typ stávky, je vždy dôležité mať rozumnejšiu stratégiu a nezabudnúť na zodpovedný prístup k hazardným hrám. Dúfame, že tieto tipy vám pomôžu pri hokejových stávkach a prinesú vám zábavu a možno aj nejaké výhry.

Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 22.5.2023 10:30