Kaufland Cup

SZĽH spúšťa predaj vstupeniek na Vianočný Kaufland Cup aj s možnosťou výnimočného zážitku

Vianočný Kaufland Cup 2023Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) spúšťa predaj vstupeniek na Vianočný Kaufland Cup 2023 v Bratislave, na ktorom sa zverenci trénera Craiga Ramsayho predstavia proti Nórsku a Lotyšsku. Lístky na podujatie v termíne 13. až 15. decembra možno zakúpiť v sieti Ticketportal v cene od 15 eur. Novinkou je exkluzívna vstupenka Zlatý Bažant Tour, ktorá ponúka komentovanú prehliadku šatne a sprievodných priestorov v zázemí reprezentácie počas jej prípravy na zápas vrátane VIP sedenia s neobmedzeným občerstvením.

Slováci odohrajú na domácom predvianočnom podujatí dva zápasy. Najskôr v stredu 13. decembra od 18.00 h proti Nórsku, následne v piatok 15. decembra v rovnakom čase proti Lotyšsku. Štvrtkový program vyplní vzájomný duelov oboch slovenských súperov. Najlacnejší lístok na zápas Slovenska v sektoroch za bránkou stojí 15 eur, drahší 19 eur a najdrahší v sektoroch A10 a A4 s najlepším výhľadom na ľadovú plochu 24 eur. Imobilný fanúšik zaplatí 5 eur, jeho doprovod má vstup zdarma. Slovenský zväz ľadového hokeja ponúka aj permanentku na všetky tri duely Vianočného Kaufland Cupu 2023. Jej cena sa pohybuje v rozpätí 22 až 40 eur.

„Veľmi sa tešíme, že po roku môžeme pozvať našich fanúšikov na Vianočný Kaufland Cup do Bratislavy. Vlani sme v oboch súbojoch proti Nórsku a Lotyšsku dominovali, ľudia na tribúnach videli veľa gólov, výborne sa bavili. Rovnakú ambíciu máme aj tento rok. Našim cieľom je zložiť atraktívny tím a vyhrať domáci turnaj,“ uviedol na margo decembrového podujatia generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Lístky zakúpite TU.

Exkluzívna Zlatý Bažant Tour 

V súvislosti s blížiacim sa sviatočným obdobím si Marketing Slovenského zväzu ľadového hokeja pripravil pre fanúšikov ponuku na predčasný vianočný darček. Na duel Slovenska proti Nórsku aj Lotyšsku dáva do predaja obmedzený počet 10 vstupeniek na každé stretnutie s označením Zlatý Bažant Tour, vďaka ktorej môže verejnosť exkluzívne nahliadnuť do predzápasovej prípravy reprezentantov. Lístok zahŕňa 60-minútovú komentovanú prehliadku šatne a sprievodných priestorov vrátane striedačky, možnosť stretnutia s hlavným trénerom Craigom Ramsaym v predzápasovej atmosfére, pohľad na rozcvičku národného tímu, príležitosť ťuknúť si s hráčmi pri nástupe na rozkorčuľovanie, podpísaný reprezentačný dres aktuálnym výberom, VIP vstupenku s neobmedzenou konzumáciou a možnosťou sledovať duel v obkolesení hokejových osobností z najlepších miest v aréne a tiež darček od Zlatého Bažanta, partnera SZĽH a celej tour. Cena vstupenky je 299 eur.

„Našim zámerom je priblížiť fanúšika k reprezentačnému dianiu. Takýto druh vstupenky mu umožňuje dostať sa do priestorov, ktoré sú bežne pre verejnosť neprístupné. Fanúšikovi ponúkame skutočne exkluzívny, dosiaľ nepoznaný zážitok zo zápasu našej reprezentácie. Veríme, že takáto komentovaná prehliadka s možnosťou sledovať duel z VIP priestorov bude pre ľudí veľkým zážitkom,“ uviedol riaditeľ Marketingu SZĽH Miloš Lalka.

V predaji budú aj lístky Zlatý Bažant VIP Lounge, ktoré zahŕňajú welcome drink, prémiové sedenie a občerstvenie. Ich cena je 149 eur na zápas Slovenska.

PROGRAM VIANOČNÉHO KAUFLAND CUPU 2023

STREDA 13. DECEMBRA

18.00 Slovensko – Nórsko

ŠTVRTOK 14. DECEMBRA

18.00 Nórsko – Lotyšsko

PIATOK 15. DECEMBRA

18.00 Slovensko – Lotyšsko 

Informácie k predaju vstupeniek na Vianočný Kaufland Cup 2023:

  • Predaj obmedzený na max. 4 lístky na jeden email cez www.ticketportal.sk
  • V kamennej predajni max. počet lístkov na osobu sú 4 lístky
  • Deti do 6 rokov majú bezplatný vstup bez nároku na miesto
  • Držitelia preukazov ISIC, ITIC a EURO26 majú nárok na zľavu zo vstupného vo výške 20% po preukázaní sa príslušným preukazom
  • Štadión sa otvára vždy 1 hodinu pred začiatkom zápasu
Komentáre
Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 12.11.2023 19:09