MS 2013

Kto by mohol posilniť Slovensko na MS 2013?

Boje o playoff v NHL sa už začínajú pomaly vyostrovať a s nimi prichádzajú aj správy o tom, kto z týchto bojov vypadne a kto bude pokračovať v zápolení ďalej. My sa teda snažíme vyšpekulovať, kto by nás mohol zo zámoria posilniť na nadchádzajúcich Majstrovstvách sveta.

Pokiaľ by ste si chceli vsadiť na Vášho favorita, skúste stávkovanie cez internet, kde môžete nájsť aj prognózy a kurzy na najbližšie zápasy. Mimo iného si môžete vsadiť na 30 000 stávok denne na športy z celého sveta!

 

Post Hráč Tím Poznámka
ĽK Tomáš Kopecký Florida Panthers Florida Panthers už nemá možnosť dostať sa do playoff a keď dajú tímoví lekári Tomášovi zelenú pre štart na Majstrovstvách sveta, môžeme ho očakávať už v prvom zápase proti Francúzom.
O Andrej Sekera Buffalo Sabres Buffalo sa na východe nachádza v situácii, v ktorej už prestalo bojovať o vyraďovaciu fázu. Andrej priletí z Buffala priamo do Helsiniek, takže by mal stihnúť už úvodný zápas proti Francúzsku.
PK Richard Pánik Tampa Bay Lightning Richard a jeho tím sa síce do playoff neprebojoval, no Tampa ho poslala po skončení základnej časti na farmu do Syracuse, kde bude pokračovať v playoff AHL. Prvé kolo sa tu končí najneskôr 5.mája, takže ak by sa mu nedarilo na farme, jeho posilu môžeme čakať až niekedy od tretieho zápasu s Nemeckom.

Berieme do úvahy zranenia hráčov a to, či už má ich tím zaistenú účasť v playoff NHL.

Komentáre
AXEL
AXEL
30.4.2013 12:25

posily

v podstate kto pide na MS tak pride hlavne aby sme chlapcom drzali palce a dufam ze sa ludia zdrzia komentarv o vykone hracov a tak je to fakt trapne ak to niekto pise co nikdy nehral okej alebo netrenoval a ked s mudrí tak preco nehraju v repre oni,no nic Sloveeeenskoooooooo do toho:-D

Odoslať

Pavol Švantner


Publikované: 28.4.2013 10:28